Praktisk info

På denne side med tilhørende undersider vil du kunne finde praktisk information omkring løst og fast i Børnehaven Gøngehesten.

Hverdags- & skiftetøj

Praktisk infoDet tøj, børnene har på i børnehaven, skal kunne tåle at blive brugt. Da vi arbejder meget med selvhjulpenhed, må man gerne tænke i tøj som barnet selv kan lære at håndtere.

Af sikkerhedsmæssige grunde må der ikke være nogen former for snore i tøjet!

Ved hver garderobe plads findes kasse til skiftetøj. I kasse skal der min. være: 2 par bukser, 2 bluser, 2 sæt undertøj, 2 par strømper. Skiftetøjet skal passe til årstiden, og forældrene tjekker selv løbende, at kassen indeholder det nødvendige.

I den store taske ved lågen, skal der yderligere findes: et sæt regntøj, et par gummistøvler, et par sko. Barnet bærer selv sin lille rygsæk med madkasse og drikkedunk. Rygsækken bruges til ture, og skal derfor sidde godt og sikkert på barnets ryg.

Sovebørn

De børn der har behov for at sove i børnehaven, skal medbringe dyne og sengetøj, evt. sut sovedyr mv.

Parkering

Gøngehesten råder over 4 parkeringspladser. Skulle alle parkeringspladser være optaget i ”myldretiden”, bedes I vise hensyn til de øvrige brugere af parkeringspladsen fra nabo- og kontorejendommen.

Mobiltelefoner

Gøngehesten beder om, at mobiltelefoner, så vidt muligt, ikke bruges i børnehaven.

Sygdom

Praktisk infoEt barn, som er sygt, har feber eller er meget forkølet, skal holdes hjemme. Barnet skal kunne følge en dag i Gøngehesten, hvis det skal kunne afleveres. Erfaring viser, at efter endt sygdom har barnet brug for at være hjemme mindst ét døgn, før barnet kommer i Gøngehesten igen.

Generelt gælder det, at et barn er frisk og møder i børnehaven, når barnet er smittefri og på lige fod med de andre børn kan deltage i dagligdagen.

Ved fravær bedes forældrene informere Gøngehesten inden kl. 9.00 af hensyn til dagens aktiviteter. Ved længerevarende sygdom bedes forældrene give besked, når barnet er frisk og klar til at deltage igen.

Hvis et barn har en smitsom sygdom, har forældrene pligt til at informere Gøngehesten. Af hensyn til andre i børnehaven, og f.eks. gravide mødre, er det vigtigt, at Gøngehesten bliver informeret hurtigst muligt.

Vi forventer, at alle forældre tager dette alvorligt.